Известие

Collapse
No announcement yet.

любов от пръв поглед... алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Почти една година карам такава кола (30 000км) моята има един недостатък,че не е 16в !
    ЖТД е мотора от които съм най-доволен !
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Заглавието е мноооого точно

НА който му се е разминало да погледне още веднъж!
      Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Баце вярвай ми аз меко казано се разорих покрай таз така бленувана АЛфа 147...(виж ми разходите в темата http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=15262 ) , но кеф цена няма...Купувай смело!!! Прочети във форума какви са слабите места на модела и вземи някой, който разбира с теб като я купуваш....Отиди задължително на качествена диагностика преди да броиш парата!!!

За да я имаш тази кола и да не се притесняваш от изникнали евентуални проблеми имай едни 1000-2000лв зад гърба и поне 300лв на месец, които ще можеш да отделиш за колата ( гориво, евентуално нещо дребно, ако изникне)...
        Не си прав докторче,ще кажа нещо травиално но всичко е до това на какъв екземпляр ще попаднеш!!!
        Аз лични силно НЕ препоръчвам да се купува кола от България още повече ДИЗЕЛ твърдо НЕ!
        За 6.500 евро купихме 147-ца 08.2007 г. 1.9 JTDm с всички екстри,двуцветен кожен салон и парктроник на 46 000 км. от Холандия с лек удар отзад,за смяна е само задния капак!!!

В момента същата алфа фейслифта,самоче червена същата година уж на 18 000 км. се продава в мобиле.бг без кожен салон за забележете 28 0000 км. пълен СМЕХХХХ и то с нахуйник на волана за да не се види колко е изтъркан и че колата всъщност е на 280 000 км. а не на 18 000 така,че си направете изводите колеги и не пребързвайте с покупките за да не ви боли глава като Digitalundgr....
        SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
        SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
        SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Аз също съм против дизела на старо, по ред причини, не ми се спори..
          Та каквото искаш, това си вземи, и гледай да имаш едно 3000 лв резерв са обслужване и нещо друго, може и да не се наложи да харчиш цялата сумата, но....задължително диагностика

ПП а това с голфа от Швейцария е показателно, чудя се на шарините които се ловят на "лошите" коли от Италия и "добрите" от Германия и Швейцария няма голямо значение откъде е автомобила, важно е в какво състояние го взимаш, тоест не гледай откъде идва колата, а какво ти предлагат.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Аз също съм против дизела на старо, по ред причини, не ми се спори..
            Та каквото искаш, това си вземи, и гледай да имаш едно 3000 лв резерв са обслужване и нещо друго, може и да не се наложи да харчиш цялата сумата, но....задължително диагностика

ПП а това с голфа от Швейцария е показателно, чудя се на шарините които се ловят на "лошите" коли от Италия и "добрите" от Германия и Швейцария няма голямо значение откъде е автомобила, важно е в какво състояние го взимаш, тоест не гледай откъде идва колата, а какво ти предлагат.
            Браточка изобщо неможеш да срявняваш Италянци с Германци по манталитет и по грижа за автомобила,защото просто няма място за сравнение!
            Купил съм 3 коли от Германия и 3-те са повече от перфектни и за напред живот и здраве само от там ще пазарувам поради 2 елементарни причини:

1.Много добро състояние на моторите,добре обслужвани коли
            2.Няма превъртяни километражи и скрити подводни камъни...

Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 17:52.
            SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
            SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
            SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Недейте да се отплесвате от темата.Иначе какво стана с това момче.Взе ли колата ?
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от zmeycho Покажи съобщение
                Браточка изобщо неможеш да срявняваш Италянци с Германци по манталитет и по грижа за автомобила,защото просто няма място за сравнение!
                Купил съм 3 коли от Германия и 3-те са повече от перфектни и за напред живот и здраве само от там ще пазарувам поради 2 елементарни причини:

2.Няма превъртяни километражи и скрити подводни камани...

И моите наблюдения са същите. Затова следващата, живот и здраве, ще е от Германия, докарана на ход.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

много зависи какво разбираш под италианци/сев, южна разлики има/, ето човека пък казва че е купил от Швейцария, дето ееее, немско джолан да яде,както се казва, ама на, боклук излязла.....
                  Има нещо вярно в това за Германия, ако я сравняваш с кола купена в южните части на Италия, но за северната тия неща въобще не са вярни.
                  Иначе всеки вярва в разни неща-врачки, прераждането, магиите, че италианските автомобили са боклуци, особено пред немските-други хора използват тая вяра да си вадят хляба.
                  Не ме интересува откъде е колата, а каква е като състояние.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 22:34.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Ма как бе, ма то в Германия само пенсиВнери и доФтори ги карат тия коли и смо до магазина Одят с тях и на почивчица и все на по 100 000км. са.
                    За тая работа точна формула няма.............
                    Всичко е късмет и
                    Божа работа.............
                    Редовни автомобили, в добро техническо състояние, които в Италия и Гераниа струват 12000лв. в БГ се продават за 6-7000лв.
                    Ми то е ясно, че има нещо гнило................
                    Българина търси ефтинко..........
                    И го получава.......
                    Па ти си вярвай, че кола дето е минала 5-6-7г. и обслужването и някакъв по-скъп ремонт струват колкото нея........някой ще почне да я оправя като ората...........
                    Не, че няма и такива коли ма цената ще е друга..........

Аааааааа и по темата:
                    Ми не гледате ли от кога е темата и че момчето явно отдавна е РАЗЛЮБИЛО???
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      Ма как бе, ма то в Германия само пенсиВнери и доФтори ги карат тия коли и смо до магазина Одят с тях и на почивчица и все на по 100 000км. са.
                      За тая работа точна формула няма.............
                      Всичко е късмет и
                      Божа работа.............

Забрави и инвалидите?!?!? Като се стигне до тук (това с пенсионерите, инвалидите, бабите и монахините дето са карали уж колата), отварят ти багажника и хоп ДОРИ има забравена патерица или бастун
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

В Варна на една колица 2003 пича ми извади талона от стария собственик, пишеше" първи собственик, набор 38'", пича го бе преправил до неузнаваемост, колата бе 150 кс. мн лъжат. Имам авер, работи в автокъща, каза ми че подправяли годината на стъклото, можело и даже не се разбирало.

По темата: каква кола взе колега, дай снимки!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                        X